Coronavirus

Notariskantoor Riteco houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) continu in de gaten en volgt de adviezen van het RIVM zo veel mogelijk op. Om onze medewerkers en cliënten te beschermen, zijn er verschillende maatregelen genomen ter voorkoming van verdere verspreiding van dit virus.

Mocht u de komende periode een afspraak bij ons op kantoor hebben, vragen wij uw aandacht voor het volgende:

 • Wij schudden geen handen.
 • Voor het bezoek aan ons kantoor vragen wij u goed uw handen te wassen of gebruik te maken van de aanwezige desinfecterende handgel.
 • In deze periode is het van belang om sociaal contact zo veel mogelijk te mijden.
  Wij bieden o.a. de verkopers van een woning de mogelijkheid om, uiteraard zonder kosten, bij volmacht de akte te tekenen.
  Mocht u uw akte graag bij volmacht tekenen, verzoeken wij u contact op te nemen met uw contactpersoon binnen ons kantoor.
 • Tussenpersonen, makelaars en andere gasten die niet nodig zijn voor het tekenen van akten, verzoeken wij om niet naar ons kantoor te komen.
 • Bij het tekenen van uw akte ontvangt u van ons een pen. U wordt verzocht na de ondertekening deze pen mee te nemen en niet bij ons kantoor achter te laten.
  Heeft u griepklachten (waaronder verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts) dan vragen wij u nadrukkelijk om niet naar ons kantoor te komen.
  Neem in dit geval telefonisch of per e-mail contact met ons op. Uiteraard proberen wij ook dan tot een oplossing te komen.
 • Mocht u de komende periode niet bij ons kantoor, maar wel bij u thuis uw akte willen tekenen, dan zijn wij daartoe uiteraard bereid.

We vertrouwen op uw medewerking en uw begrip. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op.
Wij zijn voor overleg of vragen bereikbaar via uw contactpersoon bij ons op kantoor of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0541 – 72 39 71.