Ons notariskantoor blijft open tijdens de harde lockdown

Gepubliceerd op
01 januari 2022

Wij blijven als notariskantoor Riteco onze reguliere openingstijden hanteren. Het notariaat behoort namelijk tot de uitzonderingen op de sluiting tijdens de harde lockdown die sinds 19 december van kracht is. Wel geldt een zwaarwegend advies om geen cliënten meer te ontvangen na 20.00 uur en dat advies nemen wij dan ook over.

Klanten mogen ook nu nog steeds naar kantoor komen, waarbij wij de geldende adviezen van de overheid opvolgen. Onze reguliere openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30u tot 17:00u. 

Tijdelijke wet
De tijdelijke wet die digitaal passeren mogelijk maakt, is tot ten minste 1 februari 2022 verlengd. Notarissen kunnen op grond van artikel 26 voor identificatie en belehrung gebruik maken van audiovisuele middelen en de akte vervolgens passeren. Dit kan uitsluitend in situaties waarbij geen andere mogelijkheden zijn om te komen tot een normale manier van passeren van de akte.

Mocht u meer willen weten over digitaal passeren of een afspraak willen maken? Neem dan gerust even contact met ons op!

Bron: KNB 20-12-2021

Wij staan klaar
voor U!

Wij maken graag tijd voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Ook afspraken buiten de reguliere openingstijden zijn geen probleem.

Neem telefonisch contact op via 0541-723971 
of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring - Sitemap - © Alle rechten voorbehouden