Het kantoor

Notariskantoor Riteco Oldenzaal

Notariskantoor Riteco in Oldenzaal biedt professionele notariële dienstverlening in een toegankelijk en laagdrempelig kantoor. De kwaliteit van de dienstverlening en de persoonlijke relatie met de klant hebben bij ons de hoogste prioriteit.

notaris-riteco-kantoor-oldenzaal-3Vertrouwelijke en persoonlijke aangelegenheden vragen om aandacht en zorgvuldigheid. Dat begint wat ons betreft met een persoonlijk gesprek met een kopje koffie bij ons op kantoor of bij u thuis. Daar maken we graag tijd voor en bovendien worden voor een eerste gesprek geen kosten in rekening gebracht.

Ook afspraken buiten de reguliere openingstijden zijn geen probleem. Bij al uw notariële aangelegenheden zijn wij u graag van dienst.

Wij staan voor een transparante en heldere aanpak en maken, alvorens daadwerkelijk aan het werk te gaan, duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers over wat we gaan doen en wat het gaat kosten.

Geschiedenis

Notaris mr. drs. P.B. (Bart) Riteco is de opvolger van mr. W.C.M. (Wim) Gaalman, oud notaris te Oldenzaal. De akten gemaakt door oud notaris Gaalman liggen op ons kantoor. Vanzelfsprekend kunt u voor afschriften van de akten of voor overige vragen bij ons kantoor terecht.

Ons team

Bart Riteco

Notaris / Estate Planner

Annelien Olde Riekerink-Dekkers

Toegevoegd notaris

Nikki Nijenkamp

Kandidaat-notaris

mr. Sanne Tijkorte

Kandidaat-notaris

Odette Schothuis

Notarieel medewerker

Ellen Snijders

Notarieel medewerker

Maureen Roerink

Notarieel medewerker

Freek de Vries

Juridisch medewerker

Dick Veldhuis

Juridisch medewerker

Elfi Hofste

Notarieel medewerker

Natasja Werker

Notarieel medewerker

Joep Vos

Notarieel medewerker

Bas Timmerman

Juridisch medewerker

Guus

Kantoorhond

Beer

Kantoorhond